Momenteel stelt Ardenne Immo u in exclusiviteit op deze website het volgende voor: 157 EIGENDOMMEN, waaronder 75 huizen en 78 bouwgronden die te koop staan, en 4 panden die te huur zijn

STERPIGNY Sterpigny, 11
Ref. 3966808

Omschrijving

Veel meer dan een "simpel" huis, is dit geheel van gebouwen perfect voor heel veel bestemmingen. Momenteel is het in gebruik als vakantiewoning (gîte), eengezinswoning en een kleine "uitvalsbasis", en de eigenaar is op zoek naar iemand om het over te nemen. Er zijn zoveel mogelijkheden dat u dit geheel best eens komt bekijken om een idee te hebben van de ruimte en, zeker niet te vergeten: van de rust die er heerst! En neen, dit patrimonium ligt niet langs de grote baan die het dorp doorkruist, maar een eindje er van weg zodat de rust en de veiligheid van de kinderen verzekerd is. Kom snel want dit is een unieke gelegenheid!

Kenmerken

Huis A: Glv: hal, wc, 2 woonkamers, bijkeuken/wasplaats, keuken/eetkamer, berging. Etage +1: hal, 2 kamers, badkamer (ligbad, douche, 2 wastafels). Kelderverdieping: kelders, stookruimte.

Huis B: Glv: keuken/eetkamer met mezzanine, wc, 2 kamers met wastafel, badkamer (ligbad, douche, wastafel, wc), wasplaats, hal, berging. Etage +1: hal/leeshoek, 4 kamers met wastafel, douche, mezzanine/woonkamer. Niet aangebouwde bijgebouwen: tuinhuis.

Studio
: Glv: woonkamer met pizzaoven, keuken, hal, 1 kamer, badkamer (douche, wastafel), wc. Niet aangebouwde bijgebouwen: garage/berging.

Voorzieningen

Bewoonbare oppervlakte 619 m²
Oppervlakte terrein 7325 m²
Bouwjaar
1900
Water
Ja
Telefoon
Ja
Beglazing
Dubbele beglazing
Schrijnwerkerij
Hout
Verwarming
Stookolie cv

Energie & EPC


EPC certificaatnummer: 20190325006941
Espec :  570 Kwh/m²/jaar
Etotale :  37731 Kwh/jaar

Elektriciteitsattest

Het rapport wordt samengesteld.

Kadastraal inkomen

912 €

Lokalisering

Street view

Deze eigendom werd 6207 keer bezocht sinds 30 januari 2020

374.900 €