Beschrijving

Welkom in Wibrin, een mooi en typisch Ardens dorp. Wanneer prestige samengaat met rust, discretie, natuur en levensvreugde! Er bestaan geen 2 villa’s zo buitengewoon als deze. Het interieur van dit grote huis combineert oude met moderne klasse. Met deze ruime en heel lichte ruimtes nodigt ze uit om u meteen te ontspannen. U kan er eveneens een appartement ontdekken met een private ingang achteraan het gebouw. Of het nu binnen is, in de salon met een eindeloos zicht op de natuur of buiten naast de paardenboxen, hier werd niets aan het toeval overgelaten. Ze is perfect! Daarbij, op het gelijkvloers kan u de bunker ontdekken van het vroegere biochocoladeatelier van de eigenaars. Een plaats waar ook andere beroepen welkom zouden zijn. Vooruit kom… naar het paradijs in de Ardennen!

Kenmerken

Glv: hal, wc met wastafel, uitgeruste keuken (afzuigkap, AGA fornuis op  petroleum, dubbele gootsteen, koelkast, oven), infraroodtegelkachel , salon – eetkamer met raamdeuren naar het terras - dubbele infraroodtegelkachel, veranda, studeerkamer of slaapkamerruimte met infraroodtegelkachel, garage.
Ingang van het appartement met trappenhuis.

Glv +1: nachthal, 5 kamers met dubbele parketvloer, 2 badkamers (douche, ligbad, wastafels, wc, infra-roodcabine).

Appartement grenzend aan het huis: hal, keuken, salon-eetkamer-slaapkamer, badkamer-wc. 

Bijgebouwen niet-aangebouwd: hangar van 165m² ( 15x11m) + boxen de 28m² (8x3.5m).

Kelderverdieping:
grote ruimte (voorheen biochocoladeatelier), koelcel, groot deurraam dat gebruikt kan worden als garagedeur, kelders met wateraansluiting en verwarmingssysteem op gas.

Info+: regenwaterput met hydrofoor, een koelcel in de kelder, CV op stookolie, 2 reservoirs: 1 petroleumtank voor de kachel en 1 stookolietank voor de CV (3000l), 3 tegelkachels infrarood, geïsoleerde rolluiken in het huis,  terrein van +/- 2 hectare, bedrijfsruimte in aanbouw (materiaal aanwezig), alle vergunningen op te vragen via ons kantoor

Voorzieningen
oppervlakte 515 m²
grond-oppervlakte 19211 m²
elektriciteitskeuring beschikbaar nee
elektriciteit ja
regenwaterput ja
water ja
gas ja
keuken - type VS volledig geïnstalleerd
type verwarming ketel
keuken ja
type schrijnwerkerij pvc
dubbele beglazing ja
luiken ja
veranda ja
type verwarming individueel
kelder ja
bouwvergunning ja
type beglazing dubbele beglazing
Bouwjaar 2003

Localisatie breedtegraad: 50.163003030932 | lengtegraad: 5.7286512851715

Energie & PEB

Certificaat nummer
20231218004506
Espec
187 Kwh/m²/j.
Etotal
96121 Kwh/j.

Kadastraal inkomen

1 845,00 €